Kikstra Zonwering

Carport

Home » Carport

Carport

Moderne aluminium carport Algarve Canvas

Een moderne carport in aluminium, die perfect bij de architectuur van je woning aansluit. Dat is de Renson Algarve Canvas. Onder het stevige metalen dak staat je auto beschermd tegen weer en wind. Het zonwerend doek zet ook de uv-straling en zonnewarmte buiten spel. Een vrijstaande carport, een aanbouw aan de gevel of zelfs doorgetrokken tot boven de voordeur? Het kan allemaal.

Ons aanbod

Alle carports

Renson Algarve Canvas

Bruikbaar als terrasoverkapping of als caport. Ook uit te bereiden met accessoires. Meer weten? 

Bekijk aanbod

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Een carport is een overkapping die meestal gebruikt wordt om een auto onder te stallen, al kan je er bijvoorbeeld ook gereedschap opslaan. De constructie wordt vaak aan de woning aangebouwd, maar kan ook vrijstaand geplaatst worden. Het is een stuk eenvoudiger toe te voegen aan je woning dan een inpandige garage en daarmee een ideale oplossing om extra ruimte of een veilige parkeerplek te creëren.

Net zoals je wagen en woning is ook een carport heel persoonlijk. Talloze keuzemogelijkheden voor onder meer kleur, afwerking en accessoires maken de Algarve Canvas een carport op maat. Op elke gewenste plek

Steeds meer mensen kiezen voor een carport en dat hoeft niet te verbazen. 
Deze constructie biedt heel wat voordelen en is daarmee van grote toegevoegde waarde. De voornaamste troeven van een carport: 

  • Je auto wordt minder snel vuil, want hij staat droog en afgeschermd onder de carport. Dat scheelt op jaarbasis enkele wasbeurten en heel wat tijd. 

  • De carrosserie is beschermd tegen de uv-straling van de zon en tegen vocht. Zo vermijd je roest of lakschade door de warmte of de uv-stralen.

  • In de winter is ijsvorming op de ruiten of problemen met een bevroren slot erg zeldzaam. Enkel in strenge winters kan je er uitzonderlijk last van hebben.

  • Een carport neemt veel minder ruimte in dan een garagebox. Bovendien is de plaatsing snel en eenvoudig. Zo combineer je optimaal ruimtegebruik met minimale montagetijd. 

  • Een carport uit aluminium heeft geen onderhoud nodig. Zo’n twee keer per jaar reinigen volstaat voor een levensduur van zo’n 25 jaar. 

Een op maat gemaakt moderne carport krijgt ook een op maat gemaakte prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken graag een voorstel voor u.

Elk project en elke bewoner heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom is elke Algarve Canvas maatwerk.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van een carport?

Breedte: max. 4,5 m (uit te breiden tot 67 m) Lengte: max. 6 m Doorloophoogte: max. 2,8 m

Waar mag ik een carport plaatsen?

Je kan een carport aanbouwen aan je woning of vrijstaand in de buitenomgeving plaatsen. Waar je de carport precies is toegestaan, hangt af van de (vergunnings)regels in jouw woonplaats.

Dubbele Carport?

Hebben jullie meerdere auto’s en verdienen die allemaal een comfortabel en beschermend dak? Onder een dubbele carport stal je eenvoudig twee auto’s. Nog meer ruimte nodig? Ga dan voor een nog bredere uitvoering.

Hoe onderhoud ik een carport?

Je auto is dan wel beschermd tegen zure regen, zeelucht en uv-stralen, je carport krijgt deze wel te verduren. Daarom adviseert Kikstra Outdoor regelmatig onderhoud, één à twee keer per jaar. Met de Kikstra – Maintenance Set hou je de kleuren intens en de aluminium structuur in top conditie.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze carports? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.