Kikstra Zonwering

Outdoor shutters 

Design door middel van Outdoor Shutters

Home » Outdoor shutters

Vele mogelijkheden in maten en design

Outdoor Shutters kunnen voor het kleinste raampje of voor de grootste gevel, laat u verrassen door de vele mogelijkheden, materialen en design van onze Outdoor Shutters. Onze Outdoor Shutters zijn altijd maatwerk en gemaakt van hoogwaardig aluminium en voorzien van vaste of kantelbare lamellen in aluminium of hout (Iroko, Red Cedar of Fraké Thermowood).

De standaard afwerking van het aluminium is blank geanodiseerd, gemoffeld in 1 van de 19 glans Ral-kleuren uit de standaard collecte en in 4 RAL-kleuren structuurlak (7021 – 9016 – 9005 – 7016). Overige kleuren, een matte uitvoering of structuurlakken hebben een meerprijs. Ook is er een prachtige collectie houtprinten in glad, of structuur, tegen meerprijs, leverbaar.

Hoogwaardig aluminium

Op maat gemaakt

Vaste of kantelbare lamellen in aluminium of hout

Assortiment

Geen standaard maten, alles is maatwerk. Vele mogelijkheden in lameltypes, materialen en uitvoeringen. 

Interesse? Neem contact met ons op! 

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Shutters bestaan uit een aluminium frame, met daarin horizontale zgn. lamellen, die kunnen tuimelen. Shutters zijn ideaal om het zonlicht te regelen, dat het licht mooi naar binnen valt op ieder moment van de dag. Door de verstelbare lamellen zijn shutters altijd in staat het licht zo te kantelen, dat je veel of weinig licht naar binnen laat schijnen.

Uw tuin is tegenwoordig een zeer belangrijke buitenruimte bij uw woning. We maken steeds meer gebruik van de mogelijkheid om buiten te genieten met familie en vrienden. Helaas houdt het weer niet altijd rekening met onze wensen. Om die reden kijken mensen meer en meer naar mogelijkheden om hun terras of buitenruimte af te sluiten. Onze Outdoor Shutters zijn hier perfect voor!

Wat kosten Outdoor Shutters? Bij Kikstra Zonwering & Outdoor Concepts b.v. worden Outdoor Shutters op maat gemaakt. Geen standaard maten, alles is maatwerk. Vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op!

Wilt u bij Kikstra Zonwering Outdoor Shutters kopen? Dan zit montage bij de prijs inbegrepen. Onze eigen monteurs komen uw Outdoor Shutters buiten vakkundig plaatsen en afwerken.

Impressie

Bekijk hieronder de foto’s van onze outdoor shutters. 

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze outdoor shutters? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.