Tuinelementen

Tuinwand

Home » Tuinelementen » Tuinwand

Tuinwand

Design tuinwand met oneindig veel mogelijkheden

Linarte Icon geeft een extra dimensie aan je tuin. Zet deze designmuur met verticale belijning in als laag tuinmuurtje of als volle tuinwand. Met Linarte Icon creëer je in een handomdraai een knusse hoek in de tuin of de nodige privacy. Je tuinwand wordt steeds op maat gemaakt.

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen

Met de Linarte Icon kan je scheidingswanden of privacy muurtjes toevoegen in je tuin en creëer je een unieke en uniforme Outdoor look. De Linarte Icon is een architecturale wand op maat (zowel in de lengte als in de hoogte) bekleed met Linarte-profielen of afgewerkt met een strak gespannen Canvas doek.

Op zoek naar extra privacy in de tuin? Nood aan een originele afsluiting of windscherm? Of wil je een laag tuinmuurtje, vrijstaande tuinwand of designmuur in dezelfde strakke verticale afwerking als andere elementen in de tuin en rondom je woning? Dan is ‘Linarte Icon’ wat je zoekt: een architecturale wand op maat (zowel in de hoogte als in de breedte, tot respectievelijk 2 en 6 m maximum) bekleed met de Linarte-profielen van Renson.

Al kan je ook één van beide zijdes met een strakgespannen glasvezel screendoek laten afwerken. Hoe dan ook: materiaal- en kleurkeuze kan je perfect op je buitenmeubilair afstemmen. Wil je extra sfeer: dat kan dankzij ledstrips of houten inserts in de Linarte-profielen.

Ontwerp samen met ons uw gewenste tuinwand en wij voorzien u van een persoonlijke prijsopgave. Combineer de diverse Linarte profielen, canvasdoek oe enkelzijdige afwerking in de RAL kleur naar keuzen. Eventueel ingevuld met thermo-es (gemodificeerd essenhout) of Led-modules.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor aluminium in plaats van hout?

In tegenstelling tot hout, vraagt een aluminium tuinwand geen onderhoud. Je hoeft die niet geregeld te behandelen. De profielen behouden lange tijd hun intense kleur, zonder dat je er iets voor moet doen.

Wat zijn de afmetingen van de tuinwand?

  • Breedte: min. 1260 mm

  • Hoogte: min. 400 – max. 2000 mm

  • Dikte: min. 150 – max. 195 mm

  • Afstand tussen 2 steunpalen: max. 1200 mm

  • In te betonneren diepte: 750 mm

In welke kleuren is de tuinwand verkrijgbaar

De Renson tuinelementen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze tuinwanden? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.