Kikstra Zonwering

Onderhoud

Home » Terrasoverkapping » Onderhoud

Kikstra Maintenance Set

Onderhoud van uw terrasoverkapping

Uw terrasoverkapping staat jarenlang, dag in dag uit buiten.

Wil u ten allen tijde optimaal genieten van uw overkapping dan adviseren wij een regelmatig onderhoud, nl. 1 tot 2 maal per jaar. Hierdoor gaat de overkapping ook langer mee. Hiervoor is de Kikstra Maintenance set geschikt. Te verkrijgen bij Kikstra Outdoor Concepts b.v.

Hierbij zijn volgende zaken van belang:

De structuur is gemaakt van gepoederlakt aluminium. Een jaarlijkse reiniging met de Kikstra Maintenance Set producten zorgt voor het jarenlange behoud van de intense kleur en geeft een extra bescherming tegen zure regen, zeelucht en UV stralen. In kuststreken en bosrijke omgeving en is min. 2 x per jaar onderhouden een must.

Kikstra Shamp-wax en Surface-Renewer

De Kikstra Shamp-Wax is een geconcentreerd product met sterk reinigende en ontvettende eigenschappen voor de meest voorkomende natuurlijke vervuilingen, zoals stof, vethoudende neerslag, vetvlekken, mos, insectensporen,… Dit product is niet vergelijkbaar met de meeste schoonmaakproducten. Door zijn dieptewerking wordt het vuil als het ware ‘opgetild’. Dit product kan ook gebruikt worden voor het reinigen van polyester doekdaken en verticale glasvezel screendoeken. Na het reinigen dient u de aluminium structuur te beschermen met de Kikstra Surface-Renewer.

Dit laat een beschermende film achter die toelaat achteraf met een simpele veeg het oppervlak te reinigen en dit met een minimum aan Kikstra Shamp-Wax. Het beschermt tevens het aluminium tegen zure regen, zeelucht, UV stralen en zorgt er zo voor dat de intense kleur behouden blijft.

Beide producten niet gebruiken in de volle zon of bij warm weer. Het snel opdrogen van het product kan vlekken na laten op de structuur of het doek. Gebruik nooit bijtende of agressieve producten, schuursponsjes of andere schuurmiddelen. Verder in geen geval hogedrukreinigers gebruiken.

Onderhoud

Onderhoudsproducten

Kikstra Shamp-Wax

Periodiek onderhoud: maandelijks

Kikstra Surface-Renewer

Periodiek onderhoud: jaarlijks

Kikstra Maintenance Set

Kikstra Shamp-Wax
Kikstra Surface-Renewer
Krasvrije spons
Microvezeldoek

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.