Terrasoverkapping

Zijwanden

Home » Terrasoverkapping » Zijwanden

Zijwanden

Voor extra comfort

U kunt verschillende zijwanden toevoegen aan uw overkapping voor extra comfort. Heeft u bijvoorbeeld last van veel wind? Dan kan een zijwand extra comfort bieden.

Ons aanbod

Alle zijwanden

Screens

Creëer extra privacy met een van onze screens. Benieuwd naar ons aanbod in screens?

Bekijk aanbod

Glazen wanden

Ook in de winter beschermd op uw terras zitten? Overweeg een van onze glazen schuifwanden. 

Bekijk aanbod

Loggia schuifpanelen

Onze Loggia schuifpanelen beschermen tegen de zon en geven u meer privacy. Meer weten over deze stijlvolle schuifpanelen? 

Bekijk aanbod

Vaste wand met lijnstructuur

Kan uw overkapping wel wat extra schaduw gebruiken? Neem een kijkje tussen onze collectie in schuifpanelen. 

Bekijk aanbod

3
Kenmerken

Schuifpanelen als zijwand

Wilt u meer controle over de zon en wind die via de zijkant uw overkapping invalt? Dan kunt u kiezen voor Loggia schuifpanelen. De panelen kunt u makkelijk dicht en openklappen en ook opzij schuiven naar wens. Zo krijgt u precies de hoeveelheid zon en wind binnen die u wenst. Wilt u ook controle over de lichtinval die van boven komt? Dan is een overkapping met lamellen een uitkomst.

Zijwand voor overkapping van glas

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor glazen schuifwanden. Zo kunt u zelfs uw overkapping met glas dak volledig sluiten om een tuinkamer te creëren voor extra comfort. U kunt de temperatuur binnen de ruimte beter reguleren en u blijft door de glazen schuifwanden een vrij uitzicht houden

Een doek als zijkant voor een overkapping

Een overkapping met doek heeft aan de bovenzijde een screendoek. Deze kunt u ook echter in de zijwanden integreren. U heeft de keuze om een vast doek te installeren of een uitschuifbare. Zo kunt u zelf bepalen hoe beschut u zit.

Veelgestelde vragen

Welke soorten zijwanden zijn er?

U heeft keuze uit verschillende soorten zijwanden voor zowel de zijkanten als de voorzijde van een overkapping. U kunt kiezen uit:

  • Glazen schuifwanden
  • Loggia schuifpanelen
  • Screens
  • Vaste wand met lijnstructuur

Wat zijn de voor- en nadelen van zijwanden?

Het toevoegen van zijwanden aan een overkapping kan voordelen, maar ook nadelen bieden. Voordelen van zijwanden zijn:

  • Extra privacy
  • Het houdt de wind tegen
  • Extra schaduw
  • Kan een buitenruimte creëren

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen. Sommige zijwanden zullen bijvoorbeeld het zicht belemmeren. Het kost uiteraard ook meer geld om een zijwand toe te voegen aan een overkapping dan als u kiest voor een kale overkapping. Als u kiest voor een vaste zijwand dan beperkt u ook de doorloop.

Wat kost een zijwand overkapping?

De kosten van een zijwand verschillen per soort zijwand. Als u een aluminium overkapping met zijwanden wilt, is het goed om te overwegen welke soort zijwand u wilt en wat het budget is. Denk ook goed na over of u alle wanden wilt gebruiken, of maar 1 zijwand wilt invoegen. Meer zijwanden betekent uiteraard ook meer kosten. Heeft u vragen over de kosten van zijwanden of over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij de showroom van Kikstra zonwering in Noordhorn.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze zijwanden? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.