Zonwering

Buitenjaloezieën

Home » Zonwering » Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Een combinatie van een rolluik en een screen

Een buitenjaloezie is eigenlijk een combinatie van een rolluik en een screen. Met een buitenjaloezie kunt u namelijk een ruimte volledig afschermen van het zicht van buitenaf maar wel op een manier dat er nog steeds natuurlijk licht de ruimte in komt.

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Een Roma buitenjaloezie werkt in principe hetzelfde als de alom bekende jaloezieën die vaak aan de binnenkant van de ramen geplaatst worden. Net als bij de producten aan de binnenkant kunt u met buitenjaloezieën heel mooi de lichtinval in huis regelen.

Wilt u wel naar buiten kunnen kijken maar geen direct licht binnen? Geen probleem, de lamellen kunnen in een positie gezet worden waardoor u dit bereikt. Wilt u (bijna) al het directe zonlicht en of de warmte tegenhouden in de hete zomerperiode? Ook hiervoor is een Roma buitenjaloezie erg geschikt omdat deze de warmte tegenhoudt voordat deze het raam bereikt.

Roma buitenjaloezieën zijn er in 3 verschillende uitvoeringen:

 • De Gevel buitenjaloezieën:
  ◦ Standaard met U-geleider en afstandsteun of staaldraadgeleiding.
  ◦ Vrijdragende uitvoering (speciaal voor glasvliesgevels)
 • Raffstore, een buitenjaloezie in een rolluikkast.
 • Modulo:
  ◦  Modulo.S voor snelle inbouw in een bouwkundige koof.
  ◦  Modulo.P en XP voor zichtbare montage.
  ◦  Modulo Intego om in te stuken.

Iedere jaloezie wordt individueel voor u op maat gemaakt, speciaal naar uw wensen.
Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

Smaak en kwaliteit gaan samen. De zichtbare delen van de opbouwelementen zijn in alle kleuren van de Roma Kleurencollectie leverbaar. Laat u inspireren door de meer dan 209 Ralkleuren en kies uw gewenste kleur. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom zijn de buitenjaloezieën er in verschillende smaken. Zo zijn de opbouwkasten er in 3 verschillende vormen: een ronde, afgeschuinde en vierkante kast. Gaat het om nieuwbouw of renovatie dan zijn er ook buitenjaloezieën te krijgen die volledig in te bouwen zijn zodat er een nog betere isolatiewaarde gegarandeerd kan worden

Veelgestelde vragen

Waarom buitenjaloezieën?

Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. De lamellen reflecteren moeiteloos felle zonnestralen. Het huis blijft daardoor niet alleen koeler, maar ze voorkomen ook schitteringen op je televisie en laptopscherm.

Hoe maak ik een buitenjaloezie op de juiste manier schoon?

Verwijder los vuil van kappen, frames, profielrails, lamellen, enzovoort met een handveger of stofzuiger. Daarna reinigen met een vochtige doek of spons, niet in de buurt van elektrische onderdelen vanwege mogelijke kortsluiting.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze buitenjaloezieën? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.