Zonwering

Pergola zonwering

Home » Zonwering » Pergola zonwering

Pergola zonwering

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

Pergolazonwering houdt warmtestraling en fel licht tegen. Het vouw(schuif) systeem is geschikt voor vrijwel ieder tuin en ieder terras. Dat zorg dat u heerlijk in eigen tuin kunt genieten van het buitenleven.

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Vanwege de lage muurbelasting is de pergolazonwering vrijwel overal toepasbaar. Het systeem is voorzien van een unieke ritssluiting, hierdoor sluit het doek aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd.

De pergolazonwering is verkrijgbaar met een motor en te bedienen middels schakelaar, afstandsbediening of zelfs middels een app via uw telefoon of tablet.

De pergolazonwering wordt op maat gemaakt, zodat deze altijd voldoet aan uw persoonlijke wensen.

De pergolazonwering is samengesteld uit hoogwaardige componenten en aluminium profielen. Het systeem wordt uitgevoerd met een uniek gasveersysteem, hierdoor blijft het doek nagenoeg strak en op spanning.

Veelgestelde vragen

Wat is de maximale afmeting?

Maximale breedte: 600cm, maximale hoogte: 500cm en maximaal oppervlak: 30m2

Wat zijn de kleuren?

De aluminium delen zijn in 193 standaard RAL kleuren verkrijgbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in 14 kleuren structuurlak. Het doek is in meerdere kleuren en verschillende dessins verkrijgbaar. Het doek kan op diverse manieren geconfectioneerd worden. Vraag Kikstra Outdoor naar de mogelijkheden.

Pergola zonwering in het hele Noorden

U bent van harte welkom

Kikstra zonwering zit gevestigd in Noordhorn. Wij hebben veel ervaring met pergola zonweringen en leveren voornamelijk in de Noordelijke provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en het noorden van Overijssel. Heeft u vragen over een pergola zonwering Groningen of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons in Noordhorn.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.