Zonwering

Pergola zonwering

Home » Zonwering » Pergola zonwering

Pergola zonwering

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype

Een pergola zonwering is een aluminium terrasoverkapping met waterafstotend doek. Zo beschermt de pergola zowel tegen fel licht en warmtestraling van de invallende zon als tegen een regenbui, waardoor u langer kunt genieten op uw terras. Dit type zonwering is aan te brengen als serre zonwering, maar ook als vrijstaande pergola.

Het systeem is voorzien van een unieke ritssluiting, hierdoor sluit het doek naadloos aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. Ook de smalle palen en liggers maken deze zonwering uitermate windvast. Bij de herfstige stormen van ons land hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw pergola zonwering ervandoor gaat.

De bediening van uw pergola zonnescherm is elektrisch. U maakt hiervoor gebruik van een afstandsbediening of zelfs een app op uw telefoon of tablet.

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Vanwege de lage muurbelasting is de pergola zonwering vrijwel overal toepasbaar. De pergola zonwering is toe te passen als serrezonwering en als vrijstaande pergola zonwering. Voor een ‘stand-alone’ opzet is een stabiele ondergrond verreist in verband met de schroefankers die hiervoor gebruikt worden.

Het systeem is voorzien van een unieke ritssluiting, hierdoor sluit het doek aan op de geleidingsprofielen en wordt de windstabiliteit gemaximaliseerd. Het doek van de pergola zonwering is waterafstotend en houdt warmtestraling en fel licht tegen.

De zonwering is elektrisch te bedienen. Voor de bediening maakt Kikstra gebruik van de Somfy motoren met een fysieke afstandsbediening.

Met een Pergolazonwering kunt u langer buiten genieten. U creëert schaduw om de temperatuur aangenaam te houden, en het beschermt tegen een plaatselijke regenbui. En met diverse opties zoals een warmtelamp en geïntegreerde verlichting blijft u nog langer buiten genieten.

De pergola zonwering is verkrijgbaar met een motor en te bedienen middels een handzender of wandzender of zelfs middels een app via uw telefoon of tablet.

De pergola zonwering wordt op maat gemaakt, zodat deze altijd voldoet aan uw persoonlijke wensen. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

De pergola zonwering is samengesteld uit hoogwaardige componenten en aluminium profielen. Het systeem wordt uitgevoerd met een uniek gasveersysteem, hierdoor blijft het doek nagenoeg strak en op spanning.

De montage wordt door het Kikstra montageteam uitgevoerd en is binnen een dagdeel gereed. Bij een ‘stand-alone’ Pergola zonwering worden de staanders door middel van schroefankers in de grond gefixeerd. 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de maximale afmetingen?

Voor het pergola zonnescherm geldt een maximale breedte van 600cm, een maximale hoogte van 500cm en een maximaal oppervlak van 30m2.

Wat zijn de minimale afmetingen?

De minimale breedte van de pergola zonwering is 250cm.

Wat zijn de beschikbare kleuren?

De aluminium delen zijn in 193 standaard RAL kleuren verkrijgbaar en zelfs standaard verkrijgbaar in 14 kleuren structuurlak. Het doek is in meerdere kleuren en verschillende dessins verkrijgbaar. Het doek kan op diverse manieren geconfectioneerd worden. Vraag Kikstra Outdoor naar de mogelijkheden.

Wat is de garantieduur?

Kikstra staat voor kwaliteit, daarom worden alle producten met standaard 5 jaar fabrieksgarantie geleverd. Ook zijn er onderhoudspakketten beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat is de muurbelasting?

Doordat er bij een pergola zonnescherm gebruik wordt gemaakt van staanders, is de muurbelasting vele malen lager dan bij bijvoorbeeld een knikarmscherm. 

Is de pergola zonwering waterdicht?

Het doek van de pergola zonwering is waterafstotend, waardoor deze ook tijdens regen gebruikt kan worden.

Pergola zonwering in het hele Noorden

U bent van harte welkom

Kikstra zonwering zit gevestigd in Noordhorn. Wij hebben veel ervaring met pergola zonweringen en leveren voornamelijk in de Noordelijke provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en het noorden van Overijssel. Heeft u vragen over een pergola zonwering Groningen of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs bij ons in Noordhorn.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze pergola zonweringen? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.