Tuinelementen

Pakketbrievenbus

Home » Tuinelementen » Pakketbrievenbus

Pakketbrievenbus

Je bestelling altijd veilig geleverd!

Onvindbare pakketjes? Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger!

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Steeds vaker bestellen mensen online producten, die door een bezorger thuis afgeleverd moeten worden. Maar helaas komt het vaak voor dat we niet thuis zijn en de pakketten worden meegenomen of bij de buren en pakketservicepunten worden afgeleverd.

Heeft u nog geen brievenbus of is die aan vervanging toe? Sla 2 vliegen in 1 klap met een eSafe, die zowel voor pakketjes als brieven geschikt is. 

Niet tevreden over uw online aankoop? Laat het pakje achter in uw eSafe en geef de code door aan de koeriersdienst.

Wissel uw sleutels uit met uw huurder, Airbnb, tuiman, interieurverzorgster….of laat uw klanten iets ophalen buiten uw openingstijden.

Kies de kleur en uitvoering die bij uw woning past. Macht uw eSafe met uw woning door dezelfde kleur te kiezen als dat van de ramen, deuren en poort van uw woning. 

Alle RAL kleuren zijn beschikbaar voor uw pakketbrievenbus.

Met een eSafe kiest u voor de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier van pakjes ontvangen. De bussen hebben een rustgevens design, zijn gemaakt van aluminium en afgewerkt in kwalitatieve, roestvrije structuurlak waarop u 10 jaar garantie geniet.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw situatie. Of laat u inspireren in onze showroom.

Fenix Top Small

Fenix Top Medium

Fenix Top Large

Breedte

150mm

20mm

360mm

Diepte

400mm

400mm

400mm

Hoogte

1240mm

1240mm

1240mm

Max afmeting pakket

375x295x100 mm

375x295x150 mm

340x280x165 mm

Klep opening brievenapart

Nee

Nee

Ja: 330×42 mm

Kleuren

Alle RAL kleuren

Alle RAL kleuren

Alle RAL kleuren

Huisnummer toevoegen

Ja

Ja

ja

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de pakketbrievenbus geïnstalleerd?

Er wordt eerst een betonsokkel gegoten, waarna de grondplaat hierop geschroefd kan worden

Wat moet ik doen als mijn slot / valklep vastzit door de vorst?

Gebruik lauw water om het sleutelslot en/of valklep te ontdooien. Wrijf de eSafe onmiddellijk droog met een doek om te voorkomen dat het water opnieuw gaat vastvriezen.

Hoe kan ik mijn eSafe brievenbus onderhouden?

U kan uw eSafe het beste poetsen met lauw water & een propere doek. Voor een donkere brievenbus raden we een donkere doek aan. Voor een bleke brievenbus een lichte doek.

Gebruik absoluut geen zeep, schuurmiddel of enig ander product dat een bijtend middel bevat. Zoals hiervoor al aangegeven gebruik een doek en absoluut geen schuurspons. Dit zorgt ervoor dat u krassen krijgt in de lak. Ververs tijdens het poetsen regelmatig het water én blijf zeker niet steeds op dezelfde plaats wrijven om de lak niet te beschadigen en strepen te vermijden.

Ik ben de sleutels van mijn brievenbus verloren. Kan ik die bijbestellen?

De meeste sleutels kunnen bijbesteld worden. Hiervoor hebben we het type pakketbrievenbus nodig + de code die op uw slot vermeld staat.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze pakketbrievenbussen? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.