Kikstra Zonwering

Over ons

Home » Over ons

Over ons

Kikstra denkt met u mee

Dankzij onze ervaring hebben wij gekozen voor de beste kwaliteit producten. Dat betekent dat wij ook niet alle merken leveren, maar een bewuste keuze hebben gemaakt in onze toeleveranciers. Dat ziet u ook terug in onze showroom, waar we u graag voor uitnodigen om u te laten inspireren en verleiden tot het ontwerpen van uw luxe overkapping en buitenkamer.

Onze passie is het maken en leveren van topkwaliteit producten en diensten voor mensen die optimaal in alle comfort van buiten binnen willen genieten. 

Samen met onze klanten, u dus, werken we graag aan het waarmaken van uw dromen.

Werkwijze

Hoe wij te werk gaan

Concept bedenken

Samen met u vertalen we uw idee naar een passend, functioneel, en uniek en prachtig ontwerp.

Idee realiseren

U ontvangt van ons een aanbieding en indien van toepassing een visualisatie van het ontwerp en de gekozen en gewenste accessoires en bediening.

Installatie

Onze ervaren monteurs hebben de juiste kennis van zaken en tijdens het installeren passen we ons graag aan uw wensen aan. 

Oplevering

Pas nadat met u is afgestemd dat alles naar wens is gemonteerd, zijn wij ook tevreden.

 

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Bezoek onze uitgebreide showroom voor nog meer ideeën en inspiratie!

Wij komen graag bij u op bezoek om met u de diverse mogelijkheden bij u thuis te bekijken.

Inspiratie

Kom langs in onze showroom

Hoewel onze website al een zo compleet mogelijk beeld geeft van de mogelijkheden die wij kunnen bieden,  zegt een showroom bezoek meer dan foto’s. Wij laten u graag onze inspirerende showroom zien en beleven. Met daarbij naar wens een kopje koffie of thee, kunt u zelf ervaren hoe dat nou is onder zo’n overkapping. En kunnen wij u gelijk laten zien in welke uitvoeringen en afmetingen onze producten leverbaar zijn. 

En beantwoorden wij uiteraard uw vragen.