Tuinelementen

Tuinmodule

Home » Tuinelementen » Tuinmodule

Tuinmodule

Zoveel meer dan een zitbank in de tuin

K

Uniform Linarte-design in de hele tuin

K

Aluminium zitbank of bloembak met thermo-es

K

Onderhoudsvriendelijk en weersbestendig

K

Te personaliseren modules

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Een op maat gemaakte bloembak of zitbank waar je, naast kleurrijke of groene plantjes, een perfecte rustplek in de tuin hebt.

Linarte Modulo is een veelzijdig tuinelement, dat dienstdoet als plantenbak of als zitbank voor een rustmomentje in je tuin. De zijden van de design plantenbak zijn bekleed met stijlvolle Linarte-profielen, in alle RAL-kleuren naar wens. Zo past de Linarte Modulo perfect bij Linarte- wanden of gevelbekleding.

Sluit je Linarte Modulo af met een hardhouten (padoek) deksel en creëer in een handomdraai een aluminium tuinbank. Deze zitbank voor je tuin is verkrijgbaar als vierkant en als rechthoek. Of je combineert twee vormen en maakt zo een gezellige tuinhoek met een design plantenbak en een bijzondere tuinbank.

Vraag ons naar de mogelijkheden, en we zorgen dan onze aanbieding bij uw tuin past.

Modulo 55

Modulo 97

Combinatie

Kleuren

Alle RAL kleuren

Alle RAL kleuren

Alle Ral kleuren

Hoogte

450mm

450mm

450mm

Lengte

554mm

974mm

koppelbaar

Breedte

554mm

554mm

554mm

Materiaal

Aluminium

Aluminium

Aluminium

Houtsoort

Padoek

Padoek

Padoek

Profiel

Even of block 30

Even of block 30

Even of block 30

Keuze

Sit of plant

Sit of plant

Sit en/of plant

Opties

LED direct en/of LED indirect

LED direct en/of LED indirect

LED direct

Veelgestelde vragen

In welke kleuren zijn tuinmodules verkrijgbaar?

De Renson tuinmodules zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Je kan voor je tuinelementen dus eender welke kleur uitkiezen.

Waar kun je tuinmodules plaatsen?

De Renson tuinmodules kunnen overal geplaatst worden: in de tuin, langs paden, aan de oprit… Hou er bij elementen met geïntegreerde tuinverlichting wel rekening mee dat je er een aansluiting in de buurt beschikbaar is.

Wat zijn de afmetingen van tuinmodules?

Pakketbrievenbussen zijn er in alle maten: van 150x400x1240 mm tot 360x400x1240 mm.  Tuinmodules zoals plantenbakken en banken zijn 554 mm of 974 mm lang, maar kunnen ook aaneengekoppeld worden. Verlichting is beschikbaar in ‘S’- small (325x120x82 mm) of ‘M’ – medium (515x120x82 mm). Een Linarte tuinmuur is altijd op maat gemaakt, of het nu een accentstuk is of een volledige tuinafsluiting.

Welke tuinmodules zijn er?

Renson biedt tuinmodules in lijn met haar producten. Er zijn tuinmuren beschikbaar, maar ook verlichting, (eSafe) pakketbrievenbussen, plantenbakken en banken. Kwalitatief aluminium is daarbij het hoofdbestanddeel. Bij de banken is er een zitvlak in hardhout (thermo-es).

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze tuinmodules? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.