Zonwering

Structurele zonwering

Home » Zonwering » Structurele zonwering

Structurele zonwering

Structurele zonwering voegt meerwaarde toe aan uw gebouw

Controle over de rechtstreekse lichtinval en zonnewarmte of meer privacy creëren, met esthetische meerwaarde er bovenop? Met structurele zonwering voegt u het meteen allemaal aan uw woning toe. Deze zonwering wordt aan de buitenzijde van de woning bevestigd en wordt het perfecte visitekaartje voor uw buitengevel.

Ons aanbod

Alle structurele zonweringen

Schuifpanelen

Met schuifpanelen op maat heeft u alle vrijheid om de zon binnen te laten of net buiten te houden. Inclusief extra privacy.

Bekijk aanbod

Vaste structurele zonwering

Met structurele zonwering, ook wel gekend als brise-soleil, creëert u het perfecte visitekaartje voor uw buitengevel.

Bekijk aanbod

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Welke type structurele zonwering u ook kiest, ze wordt op maat van uw woning ontworpen en geplaatst. Van luifels boven het raam tot al dan niet schuifbare panelen voor het raam. Vaste structurele zonwering biedt schadum in de zomer en trekt de laagstaande zon tijdens de winter maximaal binnen. Ondertussen blijft u het hele jaar door genieten van een goed zicht naar buiten en van de architecturale meerwaarde voor uw gevel.

Structurele zonwering geeft uw gevel meer karakter. De keuze tussen verschillende looks en montagewijzen garandeert een perfecte match met de architectuur. Door de stand van uw structurele zonwering aan te passen, bepaalt u  zelf hoeveel licht- en warmte _ van de zon binnenkomt via de ramen. Zo wordt het nooit te warm in huis.

Smaak, budget, het gebruik van de achterliggende ruimte, de afmetingen van uw raam……Ontdek in onze showroom wat bij u het beste past, en wij maken graag een passend advies.

Structurele zonwering is geschikt voor meerdere gebouwen, en voegt esthetische en praktische meerwaarde toe aan het gebouw.

Veelgestelde vragen

Welke soorten vaste structurele zonwering bestaan er?

  • Verticale structurele zonwering: Vaste of beweegbare aluminium lamellen, verticaal voor de ramen bevestigd op een draagstructuur aan de gevel.
  • Horizontale structurele zonwering: Een horizontale luifel boven het raam combineert schaduw in de zomer met maximale zonnewarmte in de winter, terwijl je steeds perfect zicht naar buiten behoudt.

Wat zijn schuifpanelen?

Schuifpanelen zijn een vorm van structurele zonwering met de flexibiliteit van screens. Je beslist namelijk zelf of je het paneel voor het raam schuift of helemaal wegschuift. Dat geeft je de vrijheid om zowel in de zomer als in de winter het beste binnenklimaat te creëren.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze structurele zonweringen? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.