Tuinelementen

Planika Outdoor haarden

Home » Tuinelementen » Planika haarden

Planika Outdoor haarden

Vrijstaand vuur, waar en wanneer u wil

Met Planika haarden waait er een frisse wind door het landschap van haarden en vuren. Een doordacht design, ecologisch verantwoord, en zonder nood aan rookafvoer.

3
Kenmerken
3
Voordelen
3
Prijzen
3
Montage

Planika Outdoor haarden zijn dankzij de door Planika gepatenteerde BEV-technologie volledig ZERO-EMISSION. Vandaar de term ‘slimme bio-haard’. Outdoor design in haarden met een natuurlijk vuur. Het ‘veiligste vuur’ in uw tuin, patio of buitenrestaurant voorzien van gebruiksvriendelijke en veilige bediening.

Een haard van Planika is een bioethanol buitenhaard die niet alleen voorzien is van de nieuwste technologieën, maar ook een luxe uitstraling geeft vanwege het unieke design. De BEV-technologie zorgt voor een hoog niveau van veiligheid, die ongelukken zoals het morsen of lekken van bioethanol voorkomt. De Planika Outdoor haarden zijn volledig rookvrij, en laten geen as of geur achter.

De Planika Outdoor haarden zijn er in diverse luxe uitvoeringen en mogelijkheden qua plaatsing. Kikstra Outdoor Concepts adviseert u graag en voorziet u graag van een prijs op maat.

Doordat de brandstof in de haard zelf zit, is de haard overal te plaatsen of te herplaatsen waar u maar zou willen. Het automatische bijvulsysteem maakt het vullen van de brandstof moeiteloos en efficiënt, zonder gevaar. Zodra de tank volledig is gevuld waarschuwt de sensor de microprocessor om het proces te stoppen. Het brandstofniveau kan elk moment worden gecontroleerd in de mobiele app.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de BEV-technologie in?

Dit systeem gebruikt de brandstof in de tank, verwarmt deze en verandert deze in damp, die later boven de brander wordt ontstoken. Op deze manier veroorzaakt het verwarmingsproces geen rook, as, roet of een andere onaangename geur, en is er geen schoorsteen of rookkanaal nodig zolang er vrije toegang is tot de zuurstof. De haard is volledig geautomatiseerd en uitgerust met een microprocessor, waarmee u elke stap van het verbrandingsproces kunt volgen en eventuele menselijke fouten kunt elimineren.

Hoe veilig is het?

Om ervoor te zorgen dat onze haarden onder alle omstandigheden veilig te gebruiken zijn, hebben we ze uitgerust met meerdere veiligheidssensoren. Zo kunnen eventuele storingen effectief worden opgespoord. Als er een fout wordt gedetecteerd, sturen de sensoren een signaal naar de microprocessor om het apparaat uit te schakelen. De gebruiker wordt bovendien gewaarschuwd met geluidssignalen en informatie die naar zijn mobiele app wordt verzonden.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze planika haarden? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.