Carport

Renson Algarve Canvas

Home » Carport » Renson Algarve Canvas

Renson Algarve Canvas

Perfect als carpool

Renson Algarve Canvas is veelzijdig toe te passen en te gebruiken als terrasoverkapping of als carport. Het multi-inzetbare karakter maakt Renson Algarve Canvas tot een van onze unieke overkappingen die het onderscheid maken voor het terras in uw tuin of om uw auto onder te stallen. De overkapping is tweedelig koppelbaar en is uitgevoerd met een minimalistisch design en met een vast dak.

U krijgt daarbij de mogelijkheid om de terrasoverkapping of carport geheel naar eigen voorkeur samen te stellen, zoals in elke gewenste kleur of met toevoeging van accessoires. Deze buitenruimte als uitbreiding van uw woning creëert bovendien in vele opzichten een comfortabele, praktische en functionele meerwaarde.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Opties

Renson Algarve Canvas is aan de spanzijde tweedelig koppelbaar en is voorzien van een stevig bovendak. Hierdoor is de overkapping onder meer perfect om als carport te gebruiken en uw auto tegen weersinvloeden te beschermen. Bij toepassing als terrasoverkapping met vast dak is het bovendien mogelijk om het terras in de buitenruimte te beschermen tegen regen, wind en zonlicht.

Er zijn daarbij verschillende opties beschikbaar om Renson Algarve Canvas van zijwanden te voorzien, zoals met loggia schuifpanelen of glazen schuifwanden. De constructie van de multifunctionele overkapping is uitgevoerd met een elegante uitstraling, waarbij schroeven onzichtbaar zijn weggewerkt. Het plafond vanaf het terras bekeken, is met een opgespannen doek afgewerkt en draagt bij aan een strakke look.

Overkapping met een vast dak

Het vaste dak is een van de unieke kenmerken van Renson Algarve Canvas en is van staal gemaakt. Het dak bestaat uit twee verschillende lagen met een stalen bovendak en een onderdak met doek. De staalplaten zijn geprofileerd en uitgevoerd met een anticondenslaag, zodat het dak van uw auto of uw terrasmeubilair tegen condensatiedruppels is beschermd. De Renson Algarve Canvas is een van onze overkappingen met doek. Het onderdak is bij deze overkapping uitgevoerd met een strak doek als fraaie plafondafwerking. Het doek is als onderdak ofwel plafond strak opgespannen en vormt een esthetisch geheel zonder onderbrekingen. Dit is te danken aan de toepassing van de fixscreen technologie, waarbij het glasvezeldoek horizontaal en naadloos een strakke afwerking van het onderdak vormt.

Zijwanden Renson Algarve Canvas

Renson Algarve Canvas is met zijwanden uit te breiden om op uw terras onder de overkapping nog meer comfort te creëren of om de auto onder de carport nog beter tegen weersinvloeden te beschermen. De zijwanden bieden beschermen onder meer tegen wind en regen. U heeft daarbij onder meer de keuze uit fraaie screens, unieke loggia schuifpanelen of transparante glazen schuifwanden.

Uitbreiden met accessoires

De overkapping Renson Algarve Canvas is uit te voeren met verlichting. Dit is bijvoorbeeld handig als u in het donker de auto eronder parkeert of de deur in het donker uitstapt om met de auto op pad te gaan. De optionele verlichting is overigens eveneens multifunctioneel, want naast het praktische gemak creëert u er op het terras eveneens sfeervolle buitenverlichting mee.

Multi-inzetbaar als terrasoverkapping of carport

Renson is een gerenommeerd merk dat overkappingen van een uitstekende kwaliteit produceert. Bovendien houdt dit merk rekening met verschillende wensen en situaties. Dit is een van de redenen waarom Renson Algarve Canvas multi-inzetbaar is als buitenruimte. Wilt u de buitenruimte als terrasoverkapping gebruiken? Deze Renson overkapping is vrijstaand in uw tuin te plaatsen of aan de gevel van uw woning te monteren. Daarnaast bestaat de optie om de overkapping zonder verticale kolommen in een bestaande opening te integreren. Ook als carport heeft u eveneens de keuze uit een vrijstaande plaatsing, gevelmontage of als geïntegreerde overkapping tussen twee muren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Renson Algarve Canvas?

Deze overkapping heeft maximale afmetingen in de breedte (pivot) van 6055 mm en in de diepte (span) van 4500 bij een enkel dak en van 6000 mm bij een dubbel dak. De doorloophoogte is maximaal 2800 mm. Het voordeel van Renson Algarve Canvas is dat deze zowel in de breedte als in de lengte oneindig te koppelen is.

In welke kleuren is de Renson Algarve Canvas verkrijgbaar?

Aan te passen in stijl van de woning

Renson Algarve Canvas is net als Renson Algarve in alle kleuren leverbaar, zodat er een perfecte match met uw woning en tuin te realiseren is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de kleur van uw woning als uitgangspunt te nemen bij het kiezen van een kleur voor de carport. Plaatst u de overkapping vrijstaand in uw tuin dan zijn alle kleuren uiteraard een optie om uit te kiezen, maar het staat wel mooi om in de lijn te blijven van de kleuren van uw woning of tuin. Door de overkapping in kleur te laten aansluiten op de gevel van uw woning of kleuren in de tuin ontstaat er namelijk een unieke eenheid in uitstraling.

Is de Renson Aero Algarve waterdicht?

Renson Algarve Canvas is met een fixscreendak uitgevoerd en het dak dient zowel als zonwering als om bescherming te bieden tegen weersinvloeden als regen. Het dak is waterdicht, maar de zijkanten zijn bij deze terrasoverkapping met aluminium structuur open. Dit betekent dat, als u niet van zijwanden gebruikmaakt, er via de zijkant wel zonlicht in kan schijnen of regen en wind in kan komen. Een voordeel van dit waterdichte sterke dak is overigens dat deze in staat is om bij sneeuwval een grote sneeuwlast te dragen.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze renson algarve canvassen? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.