Terrasoverkapping

Terrasoverkapping met glas

Home » Terrasoverkapping » Terrasoverkapping met glas

Terrasoverkapping met glas

Het hele jaar door genieten

Wilt u het hele jaar door genieten van de zon? Dan is een glazen overkapping ideaal! Een overkapping met glas dak wordt ook wel een veranda genoemd, en is aangebouwd aan uw huis. Zo creëert u extra woonruimte, maar dan buiten in de zon. Door het glazen dak kunt u heerlijk genieten van de zon en ook beschut zijn van regen.

Ons aanbod

Alle terrasoverkappingen met glas

Weinor Terrazza

Overkapping met een kubistische design. Elk seizoen genieten in uw tuin door het glazen dak.

Bekijk aanbod

Weinor Terrazza Pure

Het hele jaar door genieten van de zon? Een glazen terrasoverkapping is daarvoor de oplossing. 

Bekijk aanbod

Weinor Terrazza Sempra

Onderhoudsvriendelijk en weerbestendig! Neem een kijkje naar wat wij voor u kunnen betekenen met onze terrasoverkappingen. 

Bekijk aanbod

Weinor Tuinkamer Glasoase

Genieten van uw tuin, ook in de winter? Creëer een tuinkamer door een van onze glazen overkappingen. Neem een kijkje tussen ons assoriment. 

Bekijk aanbod

3
Kenmerken

Een overkapping met een glas dak is een veranda. Dit is een aangebouwd aan het huis en makkelijk van binnen te bereiken. Een veranda heeft vaak een glas dak, maar dit is niet altijd het geval. Indien u ervoor kiest om de veranda te sluiten met glazen schuifwanden, dan wordt het een tuinkamer. Bij Kikstra zonwering kunt u kiezen voor een glazen overkapping van Renson of Weinor. Ook kunt u het uitbreiden met verschillende accessoires of zijwanden toevoegen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voor- en nadelen van een glazen overkapping?

Voordelen van een veranda met glasdak

Een veranda met een glasdak biedt vele voordelen. Allereerst is glas onderhoudsvriendelijk en weersbestendig. U kunt dus gerust in elk seizoen in uw veranda gaan zitten. Ook is glas makkelijk te reinigen met vrijwel elk schoonmaakmiddel. U hoeft dus geen rekening te houden met schoonmaakproducten, wat bijvoorbeeld bij hout wel het geval is. Een van de grootste voordelen van een veranda met glasdak is dat u prachtig zicht behoudt door het glas. Wilt u echt groots uitpakken? Dan kunt u met behulp van verschillende accessoires een outdoor living ruimte maken. U transformeert de veranda op deze manier naar een comfortabele binnenruimte, waar u wel nog kunt genieten van het weer buiten.

Nadelen van een overkapping met glas

Helaas zijn er ook wat nadelen aan een overkapping met glas. Het is belangrijk dat de constructie stevig genoeg is om het glas te dragen. Hierdoor is een glazen overkapping vaak duurder dan een kunststof of houten overkapping. Het kan ook erg warm worden in de overkapping door het glas. De zon staat er natuurlijk de hele tijd op, waardoor het kan gaan broeien. Dit is gelukkig makkelijk op te lossen door bijvoorbeeld screens toe te voegen om de warmte buiten te houden. U kunt ook overwegen om te kiezen voor een overkapping met doek of een lamellen overkapping als u liever geen glas wilt.

Wat kost een glazen overkapping?

Hoeveel een glazen overkapping kost is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe groot wordt de overkapping? En wat voor toevoegingen wilt u bij de overkapping? U kunt ervoor kiezen om de zijwanden dicht te maken met glazen schuifwanden, of bijvoorbeeld schuifpanelen of screens toe te voegen. Dit betekent uiteraard dat de kosten van de overkapping ook zullen stijgen.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze terrasoverkappingen met glas? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.