Lamellen overkapping

Renson Aero Skye

Home » Terrasoverkapping » Lamellen overkapping » Renson Aero Skye

Renson Aero Skye

Genieten van het buitenleven

Het hele jaar door genieten van het buitenleven, wie wil dat nou niet? Het is een wens die velen koesteren. Gelukkig kan deze wens eenvoudig in vervulling gaan. Dit doet u door een Renson terrasoverkapping aan uw woning toe te voegen, waardoor een comfortabele en luxueuze buitenruimte realiteit wordt. Kiest u, nog specifieker, voor de Renson Aero Skye, dan haalt u flexibiliteit in huis. Bovendien is dit lamellen dak naadloos integreerbaar in bestaande frames, waardoor u het gevoel krijgt dat het integraal en onlosmakelijk deel uitmaakt van uw woning.

3
Extra informatie
3
Productdetails
3
Accessoires

Geïntegreerd lamellendak met openschuifbare lamellen.

Wilt u een lamellendak inwerken in een bestaande dakstructuur boven een patio of terras om naadloos te integreren bij uw woning? Dan is de Aero Skye wat u zoekt.

De kantelbare lamellen zorgen ervoor dat u het hele jaar door tijd buiten kan doorbrengen in de best mogelijke omstandigheden. Meer zelfs: de lamellen van de Aero Skye schuiven ook volledig open zodat u op een mooie zomeravond van een betoverende sterrenhemel kan genieten. Om het plaatje nog meer af te werken, zijn er tal van accessoires en opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor Wooddesign lamellen om de warme sfeer van hout op te roepen. Of maak het ook ’s avonds laat gezellig met verwarming en/of sfeerverlichting.

Binnen en buiten vloeiden nooit meer in elkaar over dan onder een Aero Skye.

De Renson Aero Skye is dus nog meer dan een terrasoverkapping op vier poten. Het is van echte toegevoegde waarde aan uw woning. U creëert er extra ruimte mee. Dus wilt u ook uw buitenruimte optimaal benutten? Dan is deze Renson overkapping misschien wel de oplossing die u zoekt.

  • Past perfect bij elke bestaande of nieuwe architectuur
  • De daklamellen zijn openschuifbaar voor maximale lichtinval en een onbelemmerd zicht
  • Dak en opties zijn app-bediend
  • Dubbelwandige lamel die bestand is tegen sneeuwlasten en voor een betere geluiddemping en warmte-isolatie
  • Duurzame, veilige draai- en schuiftechniek dankzij de gepatenteerde S-Drive Technology

De afmetingen van een Renson Aero Skye overkapping

De Renson Aero Skye overkapping heeft een maximale afmeting pivot (breedte)van 6055 mm en een maximale span (diepte) van 4500 mm. De maximale doorloophoogte van deze terrasoverkapping bedraagt 2800 mm.

Extra accessoires voor uw buitenbeleving

Aangename temperaturen, uw favoriete muziek op de achtergrond en ledverlichting waarmee u de juiste sfeer creëert. Het zijn maar enkele van de mogelijkheden voor uw overkapping. U voegt de juiste accessoires toe om uw plannen voor de nieuwe buitenruimte te ondersteunen. Met heel wat opties binnen handbereik, zoals:

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.