Lamellen overkapping

Renson Aero

Renson Aero

Altijd de ideale lichtinval

Renson Aero is een overkapping die op een subtiele wijze met een minimalistisch design te integreren is in een nieuwe of bestaande dakconstructie. Het is een van de overkappingen van Renson die over een openschuifbaar dak en kantelbare lamellen beschikt. Zo creëert u naar wens altijd de ideale omstandigheden qua lichtinval en ventilatie om optimaal op uw terras van het buitenzijn te genieten. Renson Aero is een overkapping die elegant opgaat in de dakconstructie en daardoor één geheel vormt met uw woning.

De lamellen bedient u gemakkelijk met de handige Renson app of met de Somfy handzender. De Renson Carmague Skye is onder de overkappingen het paradepaardje van Renson en is aan te vullen met geïntegreerde zijwanden met keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals glas, screens of loggia panelen.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Opties

Renso Aero kenmerkt zich door de dakconstructie waarmee u de lichtinval en ventilatie op uw terras naar wens regelt. De aluminium lamellen zijn kantelbaar en het dak is volledig open te schuiven. Op deze manier geniet u buiten wanneer u wilt en is het als u binnen bent mogelijk om in huis de lichtinval te maximaliseren. Een ander kenmerk is het minimalistische ontwerp om de integratie met de woning op een subtiele manier tot stand te brengen. Bovendien is er bij het design rekening gehouden een elegante uitstraling door schroeven onzichtbaar weg te werken. De overkapping is koppelbaar en uiteraard is maatwerk daarop van toepassing.

Uitbreiden met accessoires

Het is bij de Renson Aero overkapping mogelijk om accessoires toe te voegen met keuze uit onder meer verlichting, verwarming en luidsprekers. Het is fijn om tijdens het buitenzijn als de schemering valt de sfeerverlichting aan te doen om zolang mogelijk op uw terras te genieten. Of als het buiten koud is de verwarming aan te zetten om in een aangename warmte buiten op uw terras te verblijven. De gezelligheid en sfeer is verder te vergroten door via de luidsprekers naar muziek op de achtergrond te luisteren.

Geïntegreerd in nieuwe of bestaande dakconstructies

Renson Aero is bovenop een bestaande draagstructuur te plaatsen, maar het is ook mogelijk om de terrasoverkapping in een bestaande draagstructuur te integreren. Door deze manier van plaatsing vormt de overkapping een eenheid met uw woning.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Renson Aero?

De Renson Aero overkapping heeft een maximale afmeting pivot (breedte)van 6055 mm en een maximale span (diepte) van 4500 mm. De maximale doorloophoogte van deze terrasoverkapping bedraagt 2800 mm. De overkapping is overigens in lengte en breedte oneindig te koppelen, zodat uw terras of gewenste buitenruimte altijd volledig naar wens te overdekken is.

In welke kleuren is de Renson Aero verkrijgbaar?

Dakstructuur wordt één met de woning

Een groot voordeel van Renson Aero is dat de terrasoverkapping een onderdeel wordt van uw woning en een eenheid vormt. Bovendien is deze overkapping net als Renson Aero Canvas in elke gewenste kleur leverbaar. Het is wat dat betreft mogelijk om de dakstructuur in een kleur uit te laten voeren die perfect aansluit bij de kleuren van uw woning. Bijvoorbeeld op de kleur van de gevel of op de kleur van de kozijnen.

Overigens hoeft u niet per se dezelfde kleurtint te kiezen, want het is ook mogelijk om de terrasoverkapping in een contrasterende kleur uit te laten voeren. De eenheid blijft ook bij verschillende kleuren bewaard. Het voordeel van Renso Aero is bovendien dat het minimalistisch design op een subtiele manier aansluit bij allerlei soorten bouwstijlen. De terrasoverkapping past daarom perfect bij een klassieke bouwstijl, maar ook bij een moderne bouwstijl.

Is de Renson Aero waterdicht?

Het lamellendak van deze overkapping van Renson is in gesloten horizontale positie waterdicht. Er zijn watergeleidingskanalen aangebracht in de constructie om ervoor te zorgen dat regenwater de weg vindt naar de kolommen.

Indien er water op het dak ligt na een forse regenbui, maar de zon gaat weer schijnen, zijn de lamellen te kantelen zonder dat er een waterval naar beneden komt. De afvoer van regenwater verloopt bij het kantelen op eenzelfde wijze, waarbij het water weggevoerd wordt naar de kolommen. Het meubilair op uw terras blijft wat dat betreft beschermd als u na een regenbui de lamellen opendraait.

Kan ik de lamellen naar wens afstellen?

Overkapping met openschuifbaar en kantelbaar lamellendak

De overkapping bestaat uit een horizontaal zonwerend dak en beschikt over roteerbare lamellen. Renso Aero is uitgevoerd met aluminium geëxtrudeerde lamellen die 150° te roteren zijn. Dit is een van de lamellen overkappingen die op een gemakkelijke manier te bedienen is via de app of met gebruik van de Somfy afstandsbediening. Wilt u op uw terras van uw tuin genieten, maar schijnt de zon te fel? Het dak zorgt in gesloten toestand voor optimale schaduw en houdt de lichtinval tegen. Zo bent u met een gesloten dak ook beschermd tegen de regen. Wilt u juist wat meer licht op het terras laten schijnen dan pakt u de afstandsbediening en laat u de lamellen tot maximaal 150° kantelen.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.