Lamellen overkapping

Renson Camargue

Renson Camargue

Geheel af te stemmen op uw wensen

Renson Camargue is een overkapping met een minimalistisch design en uitgevoerd met een lamellendak. Er is een ideale lichtinval te realiseren dankzij de roteerbare lamellen. Renson Camargue is meerdelig koppelbaar en behoort tot onze stijlvolle overkappingen die het verschil maken.

De exclusieve look spreekt voor zich en u heeft bij ons de mogelijkheid de uitvoering geheel af te stemmen op uw wensen. Er zijn bijvoorbeeld zijelementen van verschillende materialen beschikbaar om de Renson Camargue aan te vullen. U ervaart met deze overkapping bescherming tegen weer en wind en laat de zon door wanneer u dat wilt. Zo geniet u bij huis het hele jaar door van buitenzijn.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Opties
3
Configureren

Renson staat bekend als kwaliteitsmerk voor terrasoverkapping en elk model beschikt over specifieke kenmerken. Het dak van de Renson Camargue overkapping bestaat uit aluminium lamellen die draaibaar zijn om hiermee de zonwering en ventilatie naar uw eigen voorkeur in te stellen.

Naast de zonwerende functie voorziet de overkapping in een waterwerend dak. Regenwater vindt via geïntegreerde hemelwaterafvoeren de weg naar de kolommen om zo afgevoerd te worden. Staat uw meubilair tijdens een regenbui onder de overkapping? Als de zon weer schijnt en u draait de lamellen van Renson Camargue dan valt het water niet naar beneden en blijft het meubilair droog. De afvoer van water verloopt in deze situatie op eenzelfde wijze via de kolommen.

Een van de andere kenmerken van Renson Camargue is de keuze uit verschillende bouwopties. Naast gevelmontage als terrasoverkapping aan uw woning of bedrijf is het mogelijk om de overkapping vrijstaand te plaatsen. De overkapping is overigens meerdelig koppelbaar om een groter oppervlak te overkappen. Bovendien is de overkapping naar wens verder te personaliseren, zoals met zijelementen met keuze uit verschillende materialen.

  • Roteerbaar lamellendak
  • Aluminium lamellen
  • Zonwerend
  • Waterwerend
  • Geïntegreerde waterafvoer
  • Gevelmontage of vrijstaand
  • Meerdelig koppelbaar
  • Zijelementen
  • Configureerbaar

De mogelijke zijelementen van een Renson Camargue

Bij de toepassing van zijelementen van een Renson Camargue heeft u de keuze uit verschillende opties. Glazen schuifwanden zijn populair, maar wij bieden u ook de keuze uit loggia schuifpanelen of screens. Kijkt u maar eens naar de afbeeldingen met de verschillende opties voor zijwanden om een goed beeld te krijgen van de uitstraling.

Accessoires

U heeft bij een Renson Camargue de mogelijkheid om de overkapping verder te personaliseren met accessoires. Breng bijvoorbeeld verlichting aan en verwarming om ook als het donker en wat kouder is optimaal van uw overkapping te genieten. Muziekje erbij? Het is eveneens mogelijk om luidsprekers te installeren.

Vrijstaand, gevelmontage of geïntegreerd

Heeft u een grote tuin en wilt u graag op een mooi plekje een apart terras met overkapping realiseren? In dat geval is het mogelijk om een Renson Camargue vrijstaand te plaatsen, zodat u daarmee een unieke plek in uw tuin creëert. Bij de vrijstaande uitvoering is er sprake van ondersteuning met vier verticale kolommen.

Wilt u het liefst zo vanuit huis het terras met overkapping opstappen? Renson Camargue is als bouwtype met gevelmontage uit te voeren. Zo maakt het u van het terras op een stijlvolle manier een verlengstuk van uw woonkamer om in elk seizoen gebruik van te maken. Bij montage aan gevel plaatsen wij het kader tegen een dragende constructie en ondersteunen verticale kolommen het andere deel.

Uw eigen Renson Camargue overkapping configureren?

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw eigen Renson Camargue overkapping te configureren en naar wens samen te stellen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Renson Camargue?

Renson Camargue is een overkapping die aan de spanzijde met een maximale afmeting van 4,5 meter en aan de pivotzijde met 7 meter op maat is te maken. De maximale hoogte bedraagt 2,8 meter.

In welke kleuren is de Renson Camargue verkrijgbaar?

Het staat natuurlijk het mooist als de overkapping bij de kleur van uw gevel past of in het geval van een vrijstaand bouwtype bij de kleuren van uw tuin. Daarom bieden wij ook voor wat betreft de kleurkeuze maatwerk, want Renson Camargue is in iedere gewenste kleur verkrijgbaar.

Is de Renson Camargue waterdicht?

Het dak van de overkapping is in gesloten toestand waterwerend met een waterafvoer via de verticale kolommen. Het voordeel van dit systeem is dat het meubilair op het terras beschermd blijft tegen water als u na een regenbui de lamellen weer opendraait.

Kan ik de lamellen naar wens afstellen?

De overkapping met een roteerbaar lamellendak

Renson Camargue behoort tot de lamellen overkappingen die u alle vrijheid geeft om meer of minder zonlicht door te laten. Renson Camargue heeft een lamelrotatie van maximaal 150° en kent overigens geen open schuifbaar dak, zoals bij de Renson Camargue Skye wel het geval is.

Kantelbare lamellen met Somfy handzender

Wij maken het niet alleen graag comfortabel voor u op het terras met overkapping, maar ook extra gemakkelijk. De kantelbare geëxtrudeerde aluminium lamellen zijn namelijk op een gebruiksvriendelijke manier te bedienen. Draai de zonwering als u meer of minder schaduw wenst of maak gebruik van optimale ventilatie met de Somfy handzender.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.