Terrasoverkapping met doek

Renson Aero Canvas

Terrasoverkapping met doek

Inzetbaar zoals u wilt!

Renson Aero Canvas is een overkapping met een minimalistisch ontwerp die te integreren is in een nieuwe of bestaande draagstructuur. Dit is een van de overkappingen van Renson die is uitgevoerd met een bovendak en onderdak die samen een vast dak vormen. Renson Aero Canvas is multi-inzetbaar en te plaatsen als terrasoverkapping of om als carport te dienen.

U heeft daarbij de mogelijkheid om de overkapping van duurzame ledverlichting te laten voorzien. Het fixscreen dak is volledig open te schuiven om zowel buiten als in huis de lichtinval te optimaliseren.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Opties

Renson Aero Canvas behoort tot de collectie overkappingen met doek, waarbij het bovendak van metaal is en het onderdak uit een strak getrokken fixscreen als spanplafond bestaat. Het design is minimalistisch en de overkapping is te plaatsen in een opening of te monteren tussen twee muren. De gebruikte materialen en technologie zorgen ervoor dat de overkapping niet alleen ultrasterk is, maar ook volledig waterdicht.

Er zijn sensoren aangebracht in deze overkapping die het gemakkelijk maken om het dak open te schuiven. Op deze manier bepaalt u op elk gewenst moment de mate van lichtinval op uw terras of in uw woning. Er is sprake van een elegante afwerking, waarbij alle technieken op een sublieme wijze onzichtbaar zijn weggewerkt. U kijkt dan ook niet tegen schroeven of schroefverbindingen aan.

Aero Canvas uitbreiden met accessoires

De Renson Aero Canvas is uit te voeren met verlichting. Het is praktisch gezien natuurlijk ideaal om in uw carport of onder uw terrasoverkapping van verlichting gebruik te maken. Daarnaast creëert u met de keuze voor verlichting ook een bijzonder subtiele vorm van sfeerverlichting.

Geïntegreerd in nieuwe of bestaande dakconstructies

Elke woning is anders gebouwd en de Renson Aero Canvas is zowel in nieuwe als in bestaande dakconstructies te integreren. Deze toepassing in combinatie met het minimalistisch design maakt dat de terrasoverkapping of carport een eenheid vormt met uw woning. Wij maken deze overkapping voor u bovendien tot op de millimeter nauwkeurig op maat.

Multi-inzetbaar als overkapping of carport

Aero Canvas is als overkapping met vast dak binnen dakconstructies te integreren om als carport voor uw auto te dienen of om als terrasoverkapping te functioneren. Het is wat dat betreft een multi-inzetbare overkapping.

Overkapping met openschuifbaar fixscreendak

Renson voorziet in allerlei soorten overkappingen, zoals met een openschuifbaar fixscreendak om lichtinval te optimaliseren. Een overkapping met een openschuifbaar dak biedt uiteraard meerdere voordelen en vooral met betrekking tot de lichtinval, maar ook ten aanzien van bescherming tegen weersinvloeden. Op het moment dat het gaat regenen, is het natuurlijk ideaal als u het dak van de overkapping dicht kan schuiven. Uw auto blijft op deze manier beschermd onder de carport net als dat het terrasmeubilair droog blijft als u de Aero Canvas als terrasoverkapping gebruikt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Renson Aero Canvas?

De maximale breedte ofwel pivot bij een Renson Aero Canvas is 6055 mm en bij deze overkapping geldt een maximale span ofwel maximale diepte van 4500 mm. De doorloophoogte is vastgesteld op maximaal 2800 mm. Deze terrasoverkapping of carport is zowel in de breedte als in de lengte te koppelen om maatwerk te realiseren.

In welke kleuren is de Renson Aero Canvas verkrijgbaar?

Elegant en discreet passend bij uw woning.

Het minimalistische design van Aero Canvas zorgt voor een elegante uitstraling en door de geïntegreerde toepassing is er sprake van een discreet uiterlijk. De eenheid staat hierbij voorop, zodat de overkapping geen los onderdeel vormt, maar opgaat in de woning. Dit geldt overigens eveneens voor de Renson Aero die voorzien is van een dak met lamellen overkapping. Een voordeel van Renson Aero Canvas is bovendien dat deze uitvoering in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Op deze manier is er op een perfecte wijze rekening te houden met de uitstraling van de woning met terrasoverkapping of carport. U heeft de mogelijkheid om de kleur van de gevel of kozijnen van uw woning terug te laten komen in de overkapping. Of u kiest voor een net wat lichtere tint of donkere kleur om tot een esthetisch prachtige uitstraling te komen.

Is de Renson Aero Canvas waterdicht?

Waterdicht doek

Het vaste dak van Renson Aero Canvas is met een waterdicht doek uitgevoerd. Het dak is in gesloten toestand waterwerend, waarbij de afvoer van regenwater plaatsvindt via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Bij overkappingen met een openschuifbaar dak geldt dat de waterafvoer eveneens functioneert indien de screens na een regenbui worden opengedraaid. Op deze wijze blijft het meubilair op uw terras droog.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.