Terrasoverkapping met doek

Renson Lapure

Terrasoverkapping met doek

Geheel af te stemmen op uw wensen

Renson Lapure is een terrasoverkapping met doek in de vorm van een prachtige pergola, waarmee u een buitenruimte creëert als verlengstuk van uw woning. Het is een van onze unieke overkappingen die zowel waterdicht als zonwerend is. Bovendien laat het screendak licht door en is deze volledig te openen om naar wens volop van de zon te genieten.

Er is geen verbindingsbalk aanwezig, zodat u een vrij zicht ervaart. Het minimalistische design heeft een elegante uitstraling sluit naadloos aan op woningen in allerlei bouwstijlen.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Opties
3
Configureren

De Rensure Lapure overkapping is uitgevoerd met aluminium kolommen in een minimalistische stijl en is op meerdere manieren tegen de gevel te monteren. Het Fixscreen screendak weert zon en water, maar houdt ook wind tegen. Het screendak rust op de kolommen zonder dat een extra verbinding aanwezig is, zodat er geen storend element te zien is.

Het dak van Rensure Lapure is volledig te openen om volop van de zon te genieten, zoals ook mogelijk is bij verschillende overkappingen met lamellen van Renson. Bij de wens om een groot terras te overkappen met deze pergola is uitbreiding mogelijk door meerdere overkappingen met elkaar te koppelen. Overigens zijn de openingen aan de zijkant van Renson Lapure dicht te maken door de terrasoverkapping met zijwanden uit te breiden.

Zijwand mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om op uw terras onder de overkapping van extra comfort te profiteren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zijwanden toe te passen, zoals Fisxscreen in opbouw of Loggiascreen Canvas voor een snelle doorgang.

Accessoires

Het is ideaal als u op het terras zit en van het buitenzijn geniet om als de schemering valt genoeg licht te hebben. Daarom is het aan te raden om als accessoires verlichting toe te voegen aan de Renson Lapure. Naast het functionele gemak voorziet de verlichting onder uw pergola overkapping uiteraard ook in een sfeervolle setting.

Terrasoverkapping aan de gevel

U creëert met Renson Lapure een terrasoverkapping aan de gevel, waarbij de eenheid in uitstraling is te bewaren. Bovendien is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende types kolommen. Er is een uitvoering beschikbaar met zogenoemde eindkolommen, waarbij de afvoer van regenwater via de zijgeleiders wordt geregeld. Ook bij een halfopen toestand, valt het regenwater niet neer onder de overkapping. Een andere optie is de keuze voor verschoven kolommen met een hellend design en dakoversteek. De waterafvoer vindt bij deze uitvoering plaats via een zogenoemde waterspuwer. Bij de uitvoering van verschoven kolommen verlengt u als het ware de terrasoverkapping tot voorbij de kolommen. Dit biedt u het voordeel dat er meer gelegenheid is om op uw terras in de schaduw te verblijven, zoals bij een laagstaande zon. De terrasoverkapping aan de gevel is te koppelen om een grotere overkapping te realiseren.

Oprolbare screen

Renson Lapure beschikt over een oprolbaar screen om de lichtinval op uw terras te optimaliseren en bijvoorbeeld volop van de zon en het uitzicht op de blauwe lucht te genieten. Het oprolbare screen wordt uiteraard tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en bovendien is er sprake van optimaal gemak voor wat betreft de bediening. Lapure is namelijk een van de overkappingen van Renson die op meerdere manieren te bedienen is. U heeft de keuze om hiervoor een app te gebruiken die u op uw smartphone installeert of u maakt gebruik van de gebruiksvriendelijke Somfy afstandsbediening.

Uw eigen Renson Camargue overkapping configureren?

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw eigen Renson Camargue overkapping te configureren en naar wens samen te stellen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Renson Lapure?

Renson Lapure is uit te voeren met een maximale breedte (pivot) van 6000 mm en met een maximale span/diepte van 5000 mm. De doorloophoogte is maximaal 2900 mm en de overkapping is te koppelen om een groter oppervlak te overkappen.

In welke kleuren is de Renson Lapure verkrijgbaar?

Het elegante design met een minimalistische structuur zorgt er al voor dat deze pergola overkapping bij iedere bouwstijl past, van modern tot klassiek. Het is door met de kleur rekening te houden bovendien mogelijk om een unieke eenheid met uw woning te realiseren.

Renson Lapure is verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat u altijd tot de keuze komt, waarbij de terrasoverkapping perfect bij de gevel van uw woning aansluit.

Is de Renson Lapure waterdicht?

Waterdicht, lichtdoorlatend en zonwerend

Het dak van Renson Lapure dat op maat gemaakt wordt, biedt in gesloten toestand zowel bescherming tegen regen als tegen de zon en de wind. Een groot voordeel is bovendien dat het fixscreen dak lichtdoorlatend is. Deze pergola zonwering opent of sluit u via de app of met de Somfy afstandsbediening.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.