Terrasoverkapping met doek

Weinor Plaza Viva

Weinor Plaza Viva

De textiele pergola-zonwering

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Weinor Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Weinor Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Weinor Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

3
Extra informatie
3
Productdetails

Bescherming aan alle zijden met verticale zonwering

De slimme combinatie met de verticale zonwering Weinor VertiTex II belooft betrouwbare bescherming tegen zon, inkijk, wind en verblinding aan alle zijden onder uw Weinor Plaza Viva.

Optionele telescoopstaander voor regenafvoer

Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Weinor Plaza Viva te laten lopen, dient zowel de zonwering op minimaal 4° gemonteerd te worden en de optionele telescoopstaander dient met een slinger verlaagd te worden.

Muurconsole met losse lagers

Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole.

Mooi en zonder schroeven

Weinor Plaza Viva is zo gebouwd dat aan de buitenkant vrijwel geen schroefkoppelingen te zien zijn. Daardoor oogt het design van het zonnescherm slank, modern en elegant. Maak van uw gevel een sieraad met Weinor Plaza Viva!

max. breedte

6 m

max. uitval

5 m

Meerdelige installaties

Optioneel

Windbescherming

Getest tot: windkracht 6 (Beaufort)

Regenbescherming*

Vanaf een hoek van 4°

Dakhelling

4° – 25°

Montagevariant

Montage aan wand, plafond en op het dak mogelijk

Motoraandrijving

Standaard

*waterafvoer door telescooptechniek wordt pas bereikt vanaf een minimale hoek van het zonnescherm van 4° en door de telescoopstaander volledig te verlagen (met uitzondering van de optie volant plus, hier bedraagt de minimaal noodzakelijke hoek 5°).

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.