Terrasoverkapping met glas

Weinor Terrazza Pure

Home » Terrasoverkapping » Terrasoverkapping met glas » Weinor Terrazza Pure

Weinor Terrazza Pure

Een echte aanwinst voor de tuin!

Weinor Terrazza Pure is een overkapping die uitgevoerd is met een vast glazen dak en kenmerkt zich door het kubistische design. Deze moderne glazen terrasoverkapping laat u in elk seizoen optimaal van uw tuin genieten. Bovendien is dit een van de overkappingen die qua esthetisch ontwerp een aanwinst is voor uw tuin en woning.

Terrazza Pure van Weinor is geheel naar uw wens te personaliseren met onder meer verlichting, verwarming en te integreren zijelementen. Wilt u ook een schaduwplek creëren? Het is mogelijk om Weinor Terrazza Pure met een zonwerend screen onder het glazen dak uit te voeren.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Montage

Terrazza Pure van Weinor heeft naast een exclusief design andere originele kenmerken, zoals de toepassing van een innovatieve technologie. Er sprake van een rechthoekige constructie die combineert met een uniek glas-oplegsysteem. Weinor Terrazza Pure is uitgevoerd met geïntegreerde helling in het frame die onzichtbaar is weggewerkt. Dit zorgt voor een hoge stabiliteit en voor een perfecte afwatering. Dit in tegenstelling tot standaard glazen overkappingen, waarbij het terrasdak schuin afloopt om het regenwater af te voeren.

Het is tevens mogelijk om deze Weinor Terrazza overkapping uit te voeren zonder hellende dakdrager. Hierdoor is de doorgangshoogte te garanderen indien er sprake is van een lagere aansluithoogte. De constructie is van aluminium gemaakt met een duurzaam karakter en afgewerkt met poedercoating van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u ook op uw terras genieten als het buiten koud is? Weinor Terrazza Pure is van glazen zijwanden te voorzien en van een verwarmingssysteem.

De mogelijke zijelementen van een Weinor Terrazza Pure

Weinor Terrazza Pure is met zijelementen uit te voeren, waarbij u de keuze heeft tussen glazen schuifwanden of screens. De toevoeging van zijwanden maakt het mogelijk om in meerdere seizoenen en onder allerlei weersomstandigheden van uw terras te genieten. Voeg er eventueel een screen onder het glazen dak aan toe om de overkapping van bovenaf zonwerend te maken.

Accessoires

Het is bij deze glazen overkapping mogelijk om verlichting en verwarming toe te passen. De verlichting is verder te personaliseren om op uw terras een unieke sfeer te creëren. Hier past u eenvoudig de LED-kleurverlichting op aan. Er zijn tientallen kleuren en verschillende wittinten aanwezig om de ideale sfeer op uw terras te realiseren. De verlichting is aan te brengen aan de staanders en aan de dakdragers. U past de verlichting gemakkelijk aan met het gebruik van de afstandsbediening BiConnect van Weinor.

De rechthoekige overkapping met eigentijdse en trendy uitstraling is rechtstreeks aan uw gevel te monteren. Op deze manier ontstaat er een aansluitende eenheid en overgang zonder lichtonderbreking van uw huis naar het terras in uw tuin.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Weinor Terrazza Pure?

Weinor Terrazza Pure is uit te voeren met een maximale afmeting van 7×4 meter en volledig op maat te maken. De maximale doorgangshoogte / onderkant dakgoot betreft 2.60 m. (resp. 2.90 m)

In welke kleuren is de Weinor Terrazza Pure verkrijgbaar?

Een voordeel van de Terrazza Pure overkapping van Weinor is dat de constructie van het frame in iedere gewenste kleur is uit te voeren. Er zijn standaard vijftig RAL-kleuren om uit te kiezen en aanvullend daarop zelfs meer dan 150 RAL-kleuren beschikbaar.

Is de Weinor Terrazza Pure waterdicht?

Waterdicht dak door slimme constructie

Het glazen dak van Weinor Terrazza Pure is met een slimme constructie uitgevoerd, waardoor de overkapping waterdicht is. Een betrouwbare afvoer van regenwater is bovendien gegarandeerd, omdat de helling in de frameconstructie op onzichtbare wijze is weggewerkt.

Sneeuwlast: 75 kg tot 550 kg per m²

Valt er sneeuw in de winter? De overkapping Weinor Terrazza Pure is in staat om een zware sneeuwlast tot 75 kg tot 550 kg per m² te dragen. Met dichte schuifwanden en een aangename temperatuur is het extra knus en gezellig op uw terras onder deze overkapping met sneeuw op het glazen dak.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.