ACTIES

Acties

Home » Somfy acties

Solar upgrade

Gratis Somfy Solar Upgrade op uw nieuwe rolluik!

Rolluiken zijn de meest effectieve vorm van zonwering, ze verduisteren volledig waardoor de warmte in de zomer buiten blijft en in de winter de kou. Hierdoor bespaart u in de zomer op airco kosten en in de winter op uw gas kosten. Door de isolerende werking dragen rolluiken bij aan het energielabel van uw woning. En met deze GRATIS Somfy Solar Upgrade krijgt u er nog meer voordelen bij!
Met de Somfy Solar rolluik heeft u geen externe voeding meer nodig om het rolluik te laten functioneren. De opgevangen zonne-energie zorgt ervoor dat alles automatisch verloopt. Hierdoor zijn er geen stroomkabels en boorgaten nodig, wat het plaatsen van de rolluik een stuk makkelijker maakt. Met slechts vier schroeven aan de buitenzijde van uw woning en met een druk op de handzender, werkt de rolluik al. En omdat er geen stroomkabels nodig zijn, bespaart u niet alleen op stroomaansluiting kosten, maar ook op stroomverbruik. Door de robuuste uitstraling van rolluiken krijgt een woning een strakke en moderne look. Veel mensen denken dat rolluiken duur zijn, maar rolluiken besparen juist. En met onze nieuwste actie bent u zeker goedkoper uit! Profiteer van onze aanbieding! De actie loopt van 1 november tot 15 december, dus wees er snel bij!

Stookkoosten verlagen

Breng uw stookkosten omlaag met Somfy

Wanneer de temperatuur daalt, kunnen uw stookkosten snel oplopen. Maar wist u dat het eenvoudig anders kan? Het geheim zit in het slim inzetten van raamdecoratie. Als u de gordijnen sluit of de raamdecoratie omlaag doen, zullen ook uw stookkosten omlaag gaan. En dat geldt ook voor rolluiken en screens! Alles wat uw ramen isoleert, helpt bij het vasthouden van warmte en het buitenhouden van de kou. Met raamdecoratie, rolluiken, gordijnen en screens draagt u bij aan besparingen door het minimaliseren van warmteverlies.
Wist u dat uw huis energie verliest, waarvan naar schatting tussen de 15 en 30 procent via de ramen verdwijnt? Daarom is het belangrijk om deze herfst en winter alles te activeren wat uw ramen kan isoleren. Kies voor elektrische raamdecoratie, gordijnen, screens of rolluiken en versterk uw besparingen nog meer! Met de TaHoma switch kunt u deze op gezette rijden omhoog of omlaag laten gaan. Wilt u samen met ons uw huis voorbereiden op een comfortabele winter, neem dan contact met ons op !

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.

Offerteformulier

Vraag hier uw offerte aan

Interesse in één of meerdere van onze somfy acties? Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.