Lamellen overkapping

Renson Camargue Skye

Home » Terrasoverkapping » Lamellen overkapping » Renson Camargue Skye

Renson Camargue Skye

Terrasoverkapping met openschuifbaar lamellendak.

Renson Camargue Skye is een overkapping met een lamellendak dat zowel roteerbaar als open te schuiven is. Dit is een van onze meerdelige koppelbare overkappingen die vrijstaand is te plaatsen of aan de gevel te bevestigen is. U heeft dan ook de keuze om hiermee een verlengstuk van uw woning te maken of om een fraai terras met lamellen overkapping op een mooie plek in uw tuin te creëren.

De lamellen bedient u gemakkelijk met de handige Renson app of met de Somfy handzender. De Renson Carmague Skye is onder de overkappingen het paradepaardje van Renson en is aan te vullen met geïntegreerde zijwanden met keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals glas, screens of loggia panelen.

3
Kenmerken
3
Accessoires
3
Opties
3
Configureren

Renson Camargue Skye is een van de lamellen overkappingen die zich onderscheidt met een roteerbaar én openschuifbaar lamellendak. Dit is dan ook een van de unieke kenmerken net als dat de lamellen van aluminium zijn gemaakt en het dak zowel tegen zonlicht als regen en wind beschermt. De lamellen zijn dubbelwandig uitgevoerd en in gesloten toestand is het dak volkomen vlak. Bij neerslag vindt het regenwater de weg naar beneden via een zijdelingse afvoer.

Alle details, zoals verankering en bedrading zijn niet vanaf de buitenzijde te zien, maar netjes weggewerkt. De opbouw van Renson Camargue Skye is op meerdere manieren te realiseren. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit gevelmontage of uit een vrijstaande plaatsing, maar een integratie tussen twee muren behoort eveneens tot de opties. Zo is uitbreiding met geïntegreerde zijwanden eveneens mogelijk, variërend van buitengordijnen tot schuifpanelen en van windvaste screens tot een vaste wand. Overigens is Renson Camargue Skye meerdelig koppelbaar in de spanrichting en dit is achteraf eveneens te realiseren.

  • Roteerbare daklamellen
  • Openschuifbare daklamellen
  • Meerdelig koppelbaar
  • Vlak dak in gesloten toestand
  • Dubbelwandige lamel
  • Details onzichtbaar weggewerkt
  • Gevelmontage of vrijstaande plaatsing
  • Uitbreiding met zijwanden naar keuze

Zijwand mogelijkheden Renson Camargue Skye

Wilt u nog meer genieten van uw terrasoverkapping en ook via de zijkant bescherming genieten tegen wind en regen? In dat geval is het aan te raden de overkapping uit te breiden met een van de vele zijwanden uit ons aanbod. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor glazen zijwanden te kiezen of voor loggia schuifpanelen net als voor screens of voor vaste wanden.

Accessoires uitbreidingsopties

Het is bij de aanschaf van een Renson Camargue Skye mogelijk om rekening te houden met individuele wensen. Wij voorzien in een breed aanbod met accessoires om uw terrasoverkapping naar uw persoonlijke behoefte uit te breiden. Bijvoorbeeld met luidsprekers als u graag naar muziek wilt luisteren of met verwarming om ook als het wat frisser is toch buiten te genieten. De overkapping is verder uit te voeren met ledverlichting in de kolommen.

Vrijstaand, gevelmontage of geïntegreerd

Camargue Skye is vrijstaand in uw tuin te plaatsen of met gevelmontage aan de gevel van uw woning te bevestigen. Daarnaast is het mogelijk om de overkapping tussen twee muren te integreren. Indien er sprake is van een groot terras dan is het mogelijk om Camargue Skye te koppelen om zo een groter oppervlak te overkappen. Aan de spanzijde of pivotzijde is het mogelijk om de overkapping van verticale zonwering te voorzien.

Voor wat betreft de montagevoeten heeft u de keuze uit drie typen, namelijk de zichtbare montagevoet, onzichtbare montage voet of ingegoten montagevoet.

Uw eigen Renson Camargue Skye overkapping configureren?

Het is uiteraard helemaal ideaal als u direct de gelegenheid krijgt om uw eigen Camargue Skye naar wens te configureren. Op deze manier krijgt u een concreet beeld van de gewenste uitvoering.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Renson Camargue Skye?

De Renson Camargue Skye is op maat te maken per element, waarbij er maximale afmetingen per element van toepassing zijn. De maximale afmeting van de spanzijde is 4,5 meter en van de pivotzijde 6,2 meter. De doorloophoogte van deze overkapping is maximaal 2,8 meter.

In welke kleuren is de Renson Camergue Skye verkrijgbaar?

Het frame van Renson Camargue Skye is in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Zo heeft u de mogelijkheid om met de kleuren van uw woning of kleuren van het tuinexterieur rekening te houden. U heeft daarbij de keuze uit alle RAL-kleuren.

Is de Renson Camergue Skye waterdicht?

Bij gesloten lamellen is het dak van Renson Camargue Skye waterdicht en winddicht. De aanwezige watergeleidingskanalen zorgen voor de afvoer van regenwater naar de kolommen. Bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui verlaat het water het dak eveneens via deze afvoerkanalen. Uw meubilair blijft wat dat betreft droog als deze op het terras onder de overkapping heeft gestaan tijdens een regenbui.

Kan ik de lamellen naar wens afstellen?

Terrasoverkapping met een openschuifbaar lamellendak

De overkappingen van Renson zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals de Renson Camargue, maar met Renson Camargue Skye kiest u voor de exclusiefste terrasoverkapping. De aluminium lamellen zijn niet alleen te roteren, maar ook open te schuiven en in te schuiven. De lamellen van de terrasoverkapping bieden daarom bescherming tegen alle weersomstandigheden, zodat u in elk seizoen optimaal profiteert. Is het warm in de zomer? Roteer de lamellen om de warme lucht te laten ontsnappen. Laat u de overkapping tegen uw gevel monteren? In de winter is het fijn om meer daglicht binnen te krijgen en is het lamellendak in te schuiven. Of het nu regent of de zon schijnt, het dak is zo uitgevoerd dat u altijd volop geniet van het buitenzijn. Camargue Skye is geheel naar wens verder te personaliseren met onder meer de toevoeging van een multifunctionele designbalk met speakers en verwarmingselementen.

Kantelbare lamellen met Somfy bediening

De geëxtrudeerde aluminium lamellen met een maximale rotatie van 150° zijn naar eigen voorkeur te kantelen of in te schuiven met een gebruiksvriendelijke bediening. U regelt de zonwering of ventilatie naar eigen behoefte door de Somfy afstandsbediening te gebruiken. De Somfy motor is Smart Home ready en daarmee voor bediening via de Renson app voorbereid.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.