Terrasoverkapping met glas

Weinor Terrazza Sempra

Home » Terrasoverkapping » Terrasoverkapping met glas » Weinor Terrazza Sempra

Weinor Terrazza Sempra

De tijloze glazen terrasoverkapping

Met de glazen terrasoverkapping Terrazza Sempra doet u geen concessies op het gebied van kwaliteit en design! Weerbeschermingsexpert weinor optimaliseert het succesvolle merk Terrazza al zo’n 20 jaar lang voortdurend. Als bestseller zet het merk de hoogste standaard. Terrazza Sempra is het indrukwekkende resultaat van onze jarenlange ervaring, waardoor u bijna het hele jaar door kunt genieten van uw terras. Het ontwerp overtuigt met tijdloze vormgeving en heldere lijnen. Zo past Terrazza Sempra, als belangrijk vormgevingselement, perfect in de architectuur van uw huis.

3
Meer informatie
3
Productdetails
3
Soorten

Rechtlijnig design

Het ontwerp van Terrazza Sempra overtuigt door tijdloze vormgeving en heldere lijnen.

Bescherming tegen de zon door serrezonweringen

De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza II zorgt voor aangename temperaturen onder de terrasoverkapping. Als alternatief kan WGM Top als bovengemonteerde zonwering

max. dakbreedte

7,0 m

max. dakdiepte

6,0 m (type S = 3,0 m, type L = 6,0 m)

Dakhelling Terrazza Sempra

3°-45°

Dakhelling Terrazza Sempra Plus

3°-15°

Sneeuwlast

75 kg tot 550 kg per m²

Dakbeglazing

10, 12 mm VSG / 16 mm verbindingsplaten

Terrazza Sempra Plus met dakoverstek

Het klassieke type overkapping: zonder zichtbare regenpijp en voorgehangen dakgoot voor een optisch licht ogende dakafwerking

Terrazza Sempra zonder dakoverstek

De moderne variant: de overkapping eindigt met de staanders en zorgt zo voor een optische eenheid.

Talrijke dakvormen zijn mogelijk

Elke terras- of balkonsituatie is anders – voor Terrazza Sempra geen probleem. De glazen overkapping kan aan verschillende bouwomstandigheden worden aangepast. Vraag de specialisten bij Kikstra gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.