Zijwanden

Renson Outdoor Loggia schuifpanelen

Home » Terrasoverkapping » Zijwanden » Loggia schuifpanelen

Renson Outdoor Loggia schuifpanelen

Comfort in elk seizoen

Wil je jouw carport of terrasoverkapping met schuifdeuren personaliseren? De outdoor Loggia schuifpanelen bieden oneindig veel mogelijkheden. Het vormvaste aluminium kader van die verschuifbare panelen kan je invullen met lamellen of een canvasdoek. Het schuifsysteem rust op een ondergeleider die kleine niveauverschillen tot 6 cm compenseert dankzij Flexguide EVO.

3
Meer informatie
3
Productdetails

In de overkapping kan je onder meer kiezen tussen verschillende panelen met vaste, horizontale lamellen die onder een hoek in een aluminium frame gemonteerd zijn: Loggia Paro met houten, aluminium of aluminium lamellen in houtlook. Deze drie types bestaan ook in de Privacy-uitvoering, waarbij je de lamellen manueel kan kantelen om inkijk en binnenvallend zonlicht naar wens te regelen.

Verder kan je voor je carport of terrasoverkapping met schuifdeuren ook kiezen voor Loggia Plano, een aluminium frame met rechthoekige vaste aluminium lamellen. Tot slot is de Loggia Canvas volledig overspannen met een screendoek aan één of beide zijden.

De panelen zijn standaard uitgerust met een magnetisch positieslot waardoor je deze steeds op de gewenste positie kan vastzetten. Optioneel kan je de outdoor Loggia wand afsluiten met een haakslot. Dankzij de meenemers kan de hele wand eenvoudig gesloten worden door enkel het eerste paneel te bedienen. De rest van de wand volgt automatisch.

De outdoor Loggia panelen kunnen ook als vaste panelen geplaatst worden.

Je kunt verschillende types terrasoverkappingen van deze panelen voorzien. Outdoor Loggia panelen zijn mogelijk bij de CamargueCamargue SkyeAlgarveAlgarve Canvas

 

Vorm lamellen

Oriëntatie lamellen

Materiaal

Paro

Parallellogramvorm

Horizontaal, vast 33®

Aluminium/thermo-es

Paro Privacy

Parallellogramvorm

Horizontaal, roteerbaar 0-147®

Aluminium/thermo-es

Plano

Rechthoekvorm

Horizontaal

Aluminium

(Dubbel)Canvas

n.v.t.

n.v.t.

Enkelzijdig/dubbelzijdig glasvezeldoek naar keuze

Contact opnemen

Heeft u interesse?

Met onze jarenlange ervaring maken en leveren we dagelijks op maat gemaakte lamellen overkappingen door het hele noorden. Zo leveren wij onze producten door de provincies: Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Overijssel. Heeft u vragen over een lamellen overkapping of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noordhorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste terrasoverkapping.